Vores ture i Danmark

Fyn er en fantastisk cykelø med masser af oplevelser til både par, familier og bestemt også motionscyklister.

 

Danish Biking tilbyder hele paletten og er stolte af vores nære samarbejde med VisitFyn.

 

 

  • Fyn – Danmarks have

    Fyn omtales ofte som Danmarks have. Der er helt sikkert noget om snakken på denne vidunderlige ø, som oven i købet ligger i centrum af Danmark. Syd for Fyn ligger øhavet med små maleriske øer forbundet med færger. Her får du både en pause i cykelturen og også en oplevelse af at være væk fra den slagne vej, hvor tid og hurtighed ikke er så vigtig.

    Hver søndag fra den 11. juni til den 27. august
  • Fyn – Familieturen

    I hjertet af Danmark ligger Fyn som et eventyr for børn og voksne. Vi kender alle til HC Andersens eventyr, og rundt omkring på øen ligger der en masse andre spændende eventyr og venter på at blive opdaget. Den helt rigtige måde at opdage på er på cykel - her kommer I stille og roligt frem gennem landskabet, og her er der masser af tid sammen med familien.

    Hver søndag fra den 11. juni til den 27. august

Vores ture i Europa

I Danish Biking har vi et "søsterselskab", som under navnet Pedal People arrangerer rejser i udlandet. Den typiske gæst er norsk, men du er naturligvis også særdeles velkommen som dansker!

 

Vi har i mange år cyklet Oslo-Paris og har desuden blandt andet også turene Oslo-Rom og Mont Ventoux på programmet. En helt ny tur er en tur rundt om Jotunheimen i Norge, hvor vi kombinerer højfjeld med de norske fjorde.

 

Du kan læse om vores ture i udlandet her.