Om Danish Biking

Indehaver af Danish Biking er Michael Andersen: Jeg har arbejdet med rejser samt dansk og international turisme siden 1987.

 

Jeg har en norsk videregående uddannelse i turisme og har arbejdet som turistchef i i alt ca. 15 år – blandt andet på Ærø og i Silkeborg. Herudover har jeg været produktchef for flere danske rejsebureauer.

Danish Biking er den danske del af vores selskab. Vi har også en norsk del, hvor vi under navnet Pedal People sender norske gæster på tur ud i Europa og rundt i Norge.

 

Udover rejserne arbejder jeg løbende med udvikling af cykelturismen i Danmark. Som konsulent har jeg haft opgaver blandt andet for den danske del af cykelruten København-Berlin (Nationalrute nr. 9) og for BikeIslandFyn

 

Danish Biking er desuden initiativtager til Danish Bike Hotels, hvor vi i en årrække kommer til at udvikle en kæde af cykelhoteller i Danmark i samarbejde med Small Danish Hotels.

 

Jeg har et stort netværk indenfor rejser og turisme og trækker naturligvis på dette i forbindelse med løsningen af forskellige opgaver.

 

Jeg er selv aktiv motionscyklist og har ud over vores egne ture cyklet en række ture og løb i ind- og udland.

 

undefined