Specialture og gruppeture

Kontakt os for en snak, hvor du fortæller om dit behov – så finder vi den rigtige løsning til dig.

Skræddersyede ture

Danish Biking har stor erfaring med skræddersyede ture i Danmark, Norden og Europa.

 

Kunderne er en blanding af grupper, enkeltpersoner med ønsker om helt specielle ture samt firmaer og samarbejdspartnere, som har behov for det lokalkendskab Danish Biking har til destinationerne.

Gruppeture

Velgørenhedscykling for motionscyklister er én af vores kernekompetencer og vi er naturligvis klar til en snak og et oplæg, hvis dit arrangement har en helt særlig karakter.

 

Vi arrangerer klubrejser og træningsture i ind- og udland – på Fyn, i Norge, i Frankrig – og hvor I nu ellers har lyst til at rejse hen.

Mountainbike

Mountainbike er i voldsom vækst i disse år – i Danmark, Norge og i resten af Europa. Mountainbiking kan sagtens, men behøver ikke absolut, foregå på de stejleste nedkørsler og i det mest bjergrige terræn – der er masser af udfordringer til alle niveauer, også dem der bare har lyst til at snuse til denne form for cykling.

I Danish Biking har vi kørt på mountainbike siden 1989 – hvor udvalget var temmelig meget mindre end i dag og hvor dæmpergafler bestemt ikke var standardudstyr på cyklerne. I samarbejde med vores partnere skræddersyr vi ture for grupper og firmaer – kontakt os og hør hvad vi kan gøre for dig.