Cykelturisme

Michael Andersen, indehaveren af Danish Biking, har en lang og bred baggrund indenfor rejse- og turistverdenen: "Siden 2011 har jeg beskæftiget mig professionelt med cykelrejser i Danmark, Norden og Europa og jeg har samtidig arbejdet med udvikling af cykelturismen i Danmark".

 

Danmark er kendt som et godt cykelland, og mange udenlandske turister angiver cykling og naturoplevelser på cykel som væsentlige grunde til at vælge Danmark som ferieland.

 

Der er mange gode cykeloplevelser, som ligger og venter – men der er samtidig mange områder, hvor der fortsat skal gøres en indsats for at Danmark kommer i top som cykeldestination: tilgængelighed, skiltning, kortmateriale, ruter og faciliteter skal til stadighed udvikles og udbygges, og internationalt skal Danmark ikke udelukkende opfattes som et cykelland for de turister, som spænder sin almindelige cykel på taget af bilen og bruger den til at køre til bageren på under ferien; Der er et stort marked i at arbejde med udenlandske turoperatører og i at tilbyde pakkerejser med bl.a. bagage transport og mulighed for cykelleje til gæsterne.

 

Danish Biking arrangerer selv cykelrejser i Danmark, så vi har hænderne på styret og ved hvad det drejer sig om. Vi har en stribe udenlandske agenter, som sælger turene – og som efterspørger flere spændende oplevelser i Danmark.